26.5.2024 Koulutukset

Opiskele itsenäisesti digitaitokouluttajaksi

Digitaitokouluttajan verkkokurssi antaa tietoa ja työkaluja perusdigitaitojen kouluttamiseen. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille eikä osallistumiseen tarvita erityistaitoja. Omaan tahtiin suoritettavan verkkokurssin voi aloittaa vaikka heti.

Henkilö opiskelee sohvalla tietokone sylissä. Henkilö opiskelee sohvalla tietokone sylissä.

Digitaitokouluttajan verkkokurssi  tarjoaa tietoa ja työkaluja digiperustaitokoulutusten suunnitteluun ja järjestämiseen. Osana verkkokurssia tutustutaan Kaikkien-mallin pedagogiikkaan ja digiperustaitokoulutusten oppimateriaaliin.

Yhden opintopisteen laajuinen verkkokurssi on joustavasti omaan tahtiin suoritettava kouluttajakoulutus. Kurssin voi aloittaa vaikka heti. Verkkokurssin aikana pääsee tutustumaan myös innostaviin ja osallistaviin kouluttajan työkaluihin. Kurssialustana on helppokäyttöinen ja pidetty Howspace.

Tavoitteena on, että Digitaitokouluttajan verkkokurssi  antaa osaamista ja välineitä kouluttaa työikäisiä, jotka kokevat omat digitaitonsa riittämättömiksi tai haluavat parantaa digiosaamistaan, toteaa kurssin rakentamisesta vastannut Siviksen asiantuntija Ville Särkelä.

– Verkkokurssi on suunnattu kaikille digiperustaitojen kouluttamisesta kiinnostuneille. Verkkokurssin suorittaminen edellyttää hyviä digiperustaitoja, mutta muuten kurssille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin konkaritkin.

Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan! Verkkokurssi on avoinna vain rajoitetun ajan marraskuun loppuun saakka. Kurssi on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

 

Ilmoittaudu Digitaitokouluttajan verkkokurssille

 

Verkkokurssi toteutetaan osana Digitaidoilla parempaan työelämään -hanketta. Verkkokurssi on rahoitettu Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineellä (RRF), joka on EU:n elpymisvälineen (Next Generation EU) suurin ohjelma. Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Lisätietoja