16.9.2021 Pinnalla NYT

Verkkokoulutusverkostossa opitaan ja kehitetään yhdessä

Verkkokoulutusverkosto kokoaa yhteen Siviksen jäsenjärjestöjen verkkokoulutusasiantuntijoita. Tervetuloa mukaan!

Uusia ideoita ja vertaistukea

Sivis tukee jäsenjärjestöjen verkkokoulutusten kehittämistä ja toteuttamista työkaluilla ja välineillä, avoimilla koulutuksilla, tilauskoulutuksilla ja konsultaatiolla, ohjauksella ja neuvonnalla sekä verkkokoulutusverkoston avulla.

Verkkokoulutusverkosto kokoaa yhteen Siviksen jäsenjärjestöjen asiantuntijoita, jotka toimivat erilaissa tehtävissä verkkokoulutusten parissa. Verkostoon osallistuvien tehtävät voivat vaihdella suunnittelusta toteutukseen ja kouluttamiseen, kehittämisestä arviointiin ja toiminnan koordinointiin.

Verkostossa käsitellään monipuolisesti erilaisia verkkokoulutusta koskevia asioita osallistujien toiveiden mukaan. Verkosto toimii kohtaamispaikkana, jossa on tilaa ajatusten, kokemusten ja käytäntöjen jakamiseen.

Toiminta pyörii yhteisvoimin

Verkkokoulutusverkoston tapaamisia on vuosittain 3–4 kertaa. Ainakin toistaiseksi tapaamiset järjestetään virtuaalisesti Zoomissa.

Verkoston toiminta perustuu keskinäiseen tiedon vaihtoon, ennalta sovittuihin puheenvuoroihin ja alustuksiin tapaamisissa sekä keskusteluun, ideointiin ja vinkkien jakamiseen niin tapaamisissa kuin verkkoalustalla. Sivis toivoo osallistujien aktiivisesti ehdottavan aiheita verkostotapaamisissa käsiteltäviksi. Verkostosta voi nousta aiheita myös Siviksen koulutuksiin.

Osallistujat voivat olla verkostossa mukana joko väljästi toimintaa seuraten tai tiiviimmin. Toimintaan voi osallistua oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaan. Sähköpostilistalla oleminen varmistaa sen, että saa ensimmäisten joukossa tiedon tulevista tapaamista ja pääsee ilmoittautumaan mukaan.

 

Liity mukaan verkostoon!

 

Tutustu Siviksen verkkokoulutuspalveluihin

Tulevat verkkokoulutusverkoston tapaamiset

 • 16.11.2021 klo 9–10.30

  Järjestöjen verkko-oppimisratkaisut

  Tarkastellaan erilaisia verkko-oppimisympäristöratkaisuja järjestöesimerkkien avulla.

  Miten valita sopiva verkkoalusta ja mihin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota? Millainen ratkaisu soveltuu mihinkin koulutustarkoitukseen? Millaisia työtiloja eri ympäristöissä on ja miltä ne näyttävät koulutukseen osallistujille? Mikä toimii ja mihin ollaan tyytyväisiä?

  Esimerkkipuheenvuorot vahvistuvat myöhemmin.

  Ilmoittaudu viimeistään 15.11.