Ota käyttöön kätevät Yhdistystoiminnan verkkokurssit
Se on niin helppoa! Tutustu Siviksen yhdistystoiminnan verkkokursseihin, kerää osallistujat ja ohjaa koulutus. Hyödyllistä ja kätevää!
Yhdistystoiminnan verkkokurssit | Osat 1–5


Siviksen jäsenjärjestöjen käyttöön suunnitellut yhdistystoiminnan verkkokurssit keräävät kiitosta ja hyvää palautetta. Jäsenjärjestöille on nyt tarjolla viisi valmista verkkokoulutusta: Yhdistyskehittäjä, Vapaaehtoisjohtaja, Yhdistysviestijä, Verkkovertaisryhmänohjaaja ja Yhdistysvaikuttaja.
Verkkokurssien koulutusaineisto tulee Sivikseltä valmiina. Järjestöjen tehtävänä on huolehtia koulutuksen ohjaamisesta ja käytännön toteutuksesta.
Järjestöstä valitaan kouluttaja, joka ottaa kurssin toteutuksen vastuulleen. Hän syventyy koulutukseen, valitsee kohderyhmän, laatii aikataulun ja suunnittelee koulutuksen markkinoinnin. Tunnukset ja perehdytyksen saa ottamalla yhteyttä verkkokoulutustiimiin [email protected]
– Olemme onnistuneet tekemään hienon valmiiden verkkokurssien kokonaisuuden! Jäsenjärjestöt ovat innokkaasti tarttuneet käyttövalmiisiin koulutuspohjiin ja lähteneet toteuttamaan koulutuksia. Myönteinen palaute ja rakentavat kehitysehdotukset ovat ilahduttaneet meitä suuresti, Siviksen yhdistystoiminnan verkkokurssien kehittämisryhmän ja koulutusten koordinoija Tiina Tanskanen-Kudjoi sanoo.
Tutustu yhdistystoiminnan verkkokursseihin ja ota ne järjestösi käyttöön!
Osa 3: Vapaaehtoisjohtaja
”Se on hyödyllinen, hedelmällistä keskustelua herättävä ja innostusta kasvattava.” Näin kehutaan Siviksen Vapaaehtoisjohtaja-verkkokurssia.
Mikä ihmeen yhdistystoiminnan verkkokurssi?
Sivis on kehittänyt jäsenjärjestöjen käyttöön viisi yhdistystoiminnan verkkokurssia.
Ne ovat Yhdistyskehittäjä, Vapaaehtoisjohtaja, Yhdistysviestijä, Verkkovertaisryhmänohjaaja ja Yhdistysvaikuttaja.
- Kaikki verkkokurssit on toteutettu Howspace-verkko-oppimisympäristöön. Kurssit kestävät 5–8 viikkoa.
- Verkkokurssit sisältävät käyttövalmiin koulutusaineiston. Järjestöjen tehtävänä on huolehtia koulutuksen ohjaamisesta ja käytännön toteutuksesta. Järjestön valitsema kouluttaja syventyy koulutukseen, valitsee kohderyhmän, laatii aikataulun ja suunnittelee koulutuksen markkinoinnin.
- Verkkokursseista ja niiden käytöstä saa lisätietoa ottamalla yhteyttä Siviksen verkkokoulutustiimiin ([email protected]). Samasta osoitteesta saa käyttöön myös tarvittavat tunnukset.
- Valmiin aineiston lisäksi yhdistystoiminnan verkkokursseihin voi lisätä järjestön omaa materiaalia tai esimerkkejä. Oman järjestön käytössä olevaa verkkokoulutusta voi käyttää useita kertoja.
- Koulutuksia voi ja kannattaa järjestää myös yhteistyössä toisten järjestöjen kanssa.
- Siviksen yhdistystoiminnan verkkokurssien kehittämisryhmää ja koulutuksia koordinoi Tiina Tanskanen-Kudjoi.