20.9.2021 Pinnalla NYT

Unelmien koulutus - uudenlainen järjestökoulutuksen kehittämisen konsepti

Nyt on lupa unelmoida. Millainen olisi oman järjestösi Unelmien koulutus? 

Ryhmä innosutneita ihmisiä Ryhmä innosutneita ihmisiä

Onko sinun järjestölläsi unelma koulutuksesta? Nyt on mahdollisuus ideoida ja kehittää Unelmien koulutuksia yhdessä Siviksen ja muiden järjestöjen kanssa!

Opintokeskus Sivis pilotoi parhaillaan uutta järjestökoulutuksen kehittämisen konseptia – Unelmien koulutusta.

Unelmien koulutus tarjoaa Siviksen jäsenjärjestöille uudenlaisen mahdollisuuden kehittää ja suunnitella koulutuksia yhteistyössä Siviksen ja muiden jäsenjärjestöjen kanssa. Tavoitteena on löytää yhteiseen kehitystyöhön koulutusideoita, joita voidaan mahdollisesti muokata myös useiden eri järjestöjen tarpeisiin.

Ideoinnista valmiiseen koulutukseen

Ideointi- ja sparrausvaiheessa järjestöt esittelevät omat koulutusideansa. Jatkosuunnitteluvaiheessa valikoiduista ideoista jalostetaan yhteiskehittämisen projektisuunnitelmia, joissa järjestö tai järjestöt osallistuvat kehitystyöhön yhdessä Siviksen kanssa.

Toteutusvaiheessa suunnitelma käynnistetään yhdessä. Lisäksi koulutus pilotoidaan ja mallinnetaan. Arviointivaiheessa yhteiskehittämisprosessi sekä valmis koulutus arvioidaan yhteisesti.

Monenlaista tukea ja hyötyä

Yhteiskehittämisellä edistetään mm. osaamisperusteista koulutussuunnittelua ja järjestöjen verkkokoulutusosaamista. Sivis on mukana koulutuksen suunnittelussa ja toteuttamisessa ja tarjoaa pedagogista tukea sekä verkkokoulutuksen toteuttamisen tukea. Sivis voi myös tukea koulutuksen kehitystyötä taloudellisesti.

Onko nyt sinun järjestösi aika tulla mukaan unelmoimaan, kehittämään ja toteuttamaan? Kaipaako unelmiesi koulutus lisää asiantuntemusta tai  sparrauskumppaneita tai kenties lisärahoitusta?

Unelmien koulutuksen seuraava kierros käynnistyy todennäköisesti tammikuussa 2022.

 

Ilmoittaudu mukaan Unelmien koulutukseen 

Unelmien koulutus logo

Mikä Unelmien koulutus?

  • Uudenlainen tapa ideoida ja suunnitella koulutuksia yhdessä Siviksen ja mahdollisesti myös muiden jäsenjärjestöjen kanssa.
  • Yhteiskehittämisen projekti, jossa yhdessä tuotettava koulutus on mahdollista suunnitella osaamislähtöisesti ja esimerkiksi Siviksen verkkokoulutustiimin osaamista hyödyntäen.
  • Seuraava Unelmien koulutus starttaa tammikuussa 2022.

Tartu tilaisuuteen ja pysy kuulolla!

Lisätietoja