16.8.2021 Pinnalla NYT

Unelmien koulutus tulee taas ‒ tartu tilaisuuteen!

Nyt on lupa unelmoida. Millainen olisi oman järjestösi Unelmien koulutus? 

Ryhmä innosutneita ihmisiä Ryhmä innosutneita ihmisiä

Onko sinun järjestölläsi unelma koulutuksesta? Nyt on mahdollisuus ideoida ja kehittää Unelmien koulutuksia yhdessä Siviksen ja muiden järjestöjen kanssa! 

Unelmien koulutuksen ensimmäinen kierros käynnistyi keväällä ja on nyt saatu upeasti päätökseen. Syyskuussa käynnistyy toinen kierros, jossa hyödynnetään ensimmäiseltä kierrokselta saatuja oppeja.

Unelmien koulutus tarjoaa Siviksen jäsenjärjestöille uudenlaisen mahdollisuuden kehittää ja suunnitella koulutuksia yhteistyössä Siviksen ja muiden jäsenjärjestöjen kanssa. Unelmien koulutus -projektin myötä järjestöt voivat saada yhteistyökumppaneilta monipuolista suunnitteluapua ja tukea vaikkapa verkko- ja hybridikoulutusten kehitystyöhön.

Onko nyt sinun järjestösi aika tulla mukaan unelmoimaan koulutuksesta? Kaipaako unelmiesi koulutus lisää asiantuntemusta tai  sparrauskumppaneita tai kenties lisärahoitusta?

Hyppää mukaan Unelmien koulutuksen toiselle kierrokselle!

 

Unelmien koulutus
Kickstart keskiviikkona 1.9.

Unelmien koulutuksen Kickstart-webinaari järjestetään keskiviikkona 1.9.2021 klo 13‒14 Howspace-oppimisympäristössä. Tule mukaan kuulemaan, kysymään ja ideoimaan!

  • Kickstart-tilaisuudessa kuulet, mistä Unelmien koulutuksessa on kyse. Samalla pääset kysymään lisää.
  • Tilaisuudessa on mahdollisuus verkostoitua, etsiä koulutuksen suunnitteluun kumppaneita ja sparrailla koulutusideoita muiden kanssa. Ehkä jollakin toisella järjestöllä on samantyyppisiä koulutusunelmia ja voitte jatkaa ideointia yhdessä.
  • Kickstartista alkava koulutussuunnitelmien ideointi- ja sparrausvaihe päättyy 21.9.2021. Parhaimmat ideat otetaan mukaan viikoilla 40-41 Siviksen kanssa käynnistyvään jatkosuunnitteluun. Toteutusvaiheeseen pääsevät Unelmien koulutukset valitaan syyskuun loppuun mennessä ja suunnittelu alkaa viimeistään vuoden 2022 alussa.

Lähde mukaan yhteiselle Unelmien koulutus -matkalle!

 

Kerro kiinnostuksestasi ja ilmoittaudu Kickstartiin 

Unelmien koulutus logo

Mikä Unelmien koulutus?

  • Uudenlainen tapa ideoida ja suunnitella koulutuksia yhdessä Siviksen ja mahdollisesti myös muiden jäsenjärjestöjen kanssa.
  • Yhteiskehittämisen projekti, jossa yhdessä tuotettava koulutus on mahdollista suunnitella osaamislähtöisesti ja esimerkiksi Siviksen verkkokoulutustiimin osaamista hyödyntäen.
  • Projekti saa jatkoa vuonna 2022.

Tartu tilaisuuteen ja pysy kuulolla!

Lisätietoja