10.11.2023 Pinnalla NYT

SivisPÄIVÄ herätteli tuleviin muutoksiin ja yhteisöllisyyteen

Opintokeskus Sivis järjestää avainasiakkailleen vuosittain tilaisuuden, jossa nostetaan esiin Sivikselle ja jäsenjärjestöille ajankohtaisia aiheita. Tämän vuoden SivisPÄIVÄn teemoja olivat Siviksen uudistuvat palvelut sekä järjestöarjen yhteisöt ja yhteisöllisyys.

Ihmisiä keskustelemassa SivisPÄIVÄssä. Ihmisiä keskustelemassa SivisPÄIVÄssä. SivisPÄIVÄ kokoaa vuosittain Siviksen jäsenjärjestöt yhteen ja ajankohtaisten asioiden äärelle. Tänä vuonna lokakuussa järjestetyn tapahtuman teemana oli yhteisöllisyys ja uudistuvat yhteistyön muodot.

SivisPÄIVÄssä kuultua

”Uudistukset ja kehitysten kohteet ovat hyvin ajan hermolla, ja niillä on selvästi tulevaisuuteen katsova tavoite. On hienoa, että järjestöjen ääni on enemmän esillä. Uudistunut verkkosivusto yksinkertaistaa myös tarvittavia välineitä ja käytäntöjä.”

Valtteri Tervala, Suomen Vanhempainliitto

 

”Uudistuksista tärkeitä ovat etenkin järjestöille tarjottava Laatumerkki sekä opintopisteiden merkitsemisen muutokset.”

Jenni Nikkanen, Taiteen Sulattamo ry

 

”Päivän tarjonta oli oikein antoisa. SivisTORIlta mieleen jäivät etenkin Yhdistystoiminnan verkkokurssit, joiden tarjoaminen jäsenjärjestöille on hieno juttu. Tiedot koulutusyhteistyön uudistuksista ja opintopisteistä olivat myös tärkeitä.”

Jenni Järvinen, Pelastakaa Lapset ry

Teksti: Mari Toivonen ja Kaisa Sundström
Kuvat: Sivis / Susanna Nordvall