24.1.2023 Järjestöelämää

Ehdota palkitsemisen arvoisia järjestötoimijoita!

Opintokeskus Sivis täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Juhlavuonna palkitaan ansioituneita järjestökoulutuksen toimijoita ja nyt on aika ehdottaa huomionosoituksia ansaitsevia. Lähetä ehdotuksesi 24.2.2023 mennessä.

Helli Suomisen stipendien jakoa syksyllä 2022. Helli Suomisen stipendien jakoa syksyllä 2022. Joulukuussa 2022 palkittiin ansioituneita vertaisopintoryhmiä ja ryhmien ohjaajia. Helli Suomisen stipendiä vastaanottamassa olivat mm. Tea Karpasto ja Lucia-Seija Viitaniemi Tuusulanjärven Reuma ry:stä.

Löytyykö järjestöstäsi huomionosoituksen ansaitseva koulutustoiminnan ja Sivis-yhteistyön toimija? Tai taitava yhteisölliseen oppimiseen innostava kouluttaja tai vertaisopintoryhmän vetäjä?  Entä aktiivinen koulutuksen vastuuhenkilö? Tai vaikkapa monitaitoinen Sivisverkon-pääkäyttäjä?

Siviksen 80-juhlavuoden kunniaksi palkitaan järjestökoulutuksen toimijoita ansiokkaasta työstä aikuiskasvatuksen parissa ja vapaan sivistystyön edistämisestä järjestöissä. Huomionosoituksena voidaan myöntää:  

  • Standaari – Huomionosoitus henkilölle tai yhteisölle Opintokeskus Siviksen tai sen päämäärien hyväksi tehdystä työstä tai menestyksellisestä yhteistoiminnasta. 
  • Hopeinen ansiomerkki – Tunnustus työstä Opintokeskus Siviksen päämäärien hyväksi. Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää myös vertaisopintoryhmän ohjaajalle tai jäsenelle pitkäkestoisesta toiminnasta. 
  • Kultainen kunniamerkki – Tunnustus Opintokeskus Siviksen toiminnan ja päämäärien hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä.  

Esitä rohkeasti huomionosoituksen saajaa. Se käy helposti verkkolomakkeen kautta. Muistathan myös perustella ehdotuksesi. Lähetä esityksesi viimeistään perjantaina 24.2.2023. 

Esityksiä huomionosoituksen saajista voivat tehdä Siviksen jäsenjärjestöt, yksittäiset vertaisopintoryhmät ja yhteistyökumppanit. Huomionosoituksista päättää Opintotoiminnan Keskusliiton hallitus. 

 

Lähetä ehdotus  24.2. mennessä

 

Lisätietoja