6.2.2023 Me sivisläiset

Uusi jäsenjärjestö: SEY Suomen eläinsuojelu

Opintokeskus Sivis on saanut uuden jäsenjärjestön: SEY Suomen eläinsuojelun. Tervetuloa joukkoon!

Leena Kontkanen ja Kati White juttelivat SEYn neuvojapäivillä. Leena Kontkanen ja Kati White juttelivat SEYn neuvojapäivillä. Leena Kontkanen ja Kati White juttelivat SEYn neuvojapäivillä. Siellä koulutetaan vapaaehtoisia eläinsuojeluneuvojia.

Miten löysitte Opintokeskus Siviksen?

– Sivis on ollut meille tuttu jo pitkään, ja jäseneksi hakeminenkin on ollut pöydällä myös aiemmin. Meillä on vastikään valmistuneen strategiamme myötä toive kasvattaa toimintaamme sekä tukea mahdollisimman hyvin jäsenyhdistyksiämme niiden toiminnan vahvistamisessa ja sen laadun kehittämistä. Näemme koulutuksen avaimena tämän kaiken saavuttamiselle, ja siten aika tuli kypsäksi Siviksen jäseneksi hakemiselle, kertoo SEYn jäsenyhdistyskoordinaattori Maarit Suhonen.

Toivomme yhdistystoimintaan ja sen kehittämiseen liittyviä koulutuksia. Odotamme myös uusia verkostoja ja kehittävää yhteistyötä.

Miksi järjestönne liittyi Opintokeskus Siviksen jäseneksi?

– Erityisesti Siviksen verkkokoulutuspohjat ovat olleet syynä jäseneksi hakemiselle. Verkkokoulutuspohjat vaikuttavat erinomaiselta konseptilta omien jäsenyhdistystemme kouluttamiseen ja säästävät varmasti meiltä paljon resursseja. Toiveena on järjestää jokin verkkokoulutuspohjien koulutuksista yhteistyössä toisen Siviksen jäsenjärjestön kanssa.

Mitä järjestönne toivoo Opintokeskus Siviksen jäsenyydeltä?

– Toivomme yhdistystoimintaan ja sen kehittämiseen liittyviä koulutuksia. Siviksen avulla voimme vastata toiveisiin entistä laajemmin ja laadukkaammin. Toiveissa on siis tukea jäsenyhdistyksiämme entistä paremmin Siviksen koulutustarjonnan avulla.

– Odotamme myös uusia verkostoja ja kehittävää yhteistyötä. Lisäksi Siviksen tarjoama tuki osaamismerkkien suhteen saattaa kiinnostaa meitä jossain vaiheessa.

Mitä konkreettisia ideoita tai toiveita haluatte toteuttaa yhdessä Siviksen kanssa?

– Sivis näyttäytyy meille laadukkaan järjestökouluttamisen edelläkävijänä – hienoa päästä mukaan! Odotamme jo innolla, että pääsemme tarjoamaan Siviksen verkkokoulutuksia yhdistyksillemme.

SEY Suomen eläinsuojelu

    • SEY Suomen eläinsuojelu on Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. Sen tavoitteena on tehdä Suomesta ja maailmasta parempi paikka eläimille.
    • Noin 40 jäsenyhdistyksen, 75 eläinsuojeluneuvojan ja 1 000 muun vapaaehtoisen voimin järjestö pelastaa hädässä olevia eläimiä, vaikuttaa lainsäädäntöön ja viranomaisten toimintaan sekä ihmisten asenteisiin.
    • SEY on toiminut suomalaisen eläinsuojelun eturintamassa jo yli sadan vuoden ajan.
    SEY.fi