1.3.2023 Koulutukset

Onnistu verkkokouluttajana kevään koulutusten vinkeillä

Miten järjestössä voitaisiin toteuttaa entistä parempia verkkokoulutuksia? Entä kuinka koulutusmateriaalien saavutettavuutta ja ilmettä voitaisiin kehittää ja parantaa? Kysymyksiin saat vastauksia Siviksen kevään Onnistu verkkokouluttajana -webinaareissa.
Nuori nainen tervehtii tietokoneen ruudun edessä. Nuori nainen tervehtii tietokoneen ruudun edessä.

Näin järjestät osallistavan hybridikoulutuksen -webinaari 29.3.2023 esittelee parhaat neuvot hybridikoulutuksen järjestämiseen tiiviissä kahden tunnin koulutuksessa. Miten järjestää hybridikoulutus, jossa huomioidaan etäosallistujat ja paikallaolijat tasapuolisesti? Miten suunnitella laadukas koulutus, johon osallistuminen on helppoa ja mielekästä osallistumistavasta riippumatta? Tässä koulutuksesta jaetaan käytännön vinkkejä!

>> Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.3.2023


Saavutettavuus verkkokoulutuksen materiaaleissa -webinaarissa 13.4.2023 syvennytään tuottamaan saavutettavaa ja pedagogisesti laadukasta materiaalia verkkokoulutuksia varten. Laadukas oppimateriaali on kiinnostavampaa ja tukee oppimista myös verkossa. Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa tuottaa saavutettavasti sekä tekstiä että graafista materiaalia.

>> Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.4.2023


Koulutusmateriaalia Canvalla -webinaarissa 22.5.2023 tutustutaan käytännönläheisesti ilmaiseen graafisen suunnittelun työkaluun Canvaan, jolla voidaan tuottaa grafiikkaa oppimateriaalien, esitysten, viestinnän ja sosiaalisen median tarpeisiin. Koulutuksessa osallistuja tutustuu työkalun hyödyntämiseen järjestötyössä ja verkkokoulutusten materiaalin tuotannossa. Koulutuksessa esitellään Canvan keskeisimmät toiminnot, asetukset ja käyttövinkit.

>> Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.5.2023

 

Tutustu kaikkiin kevään 2023 koulutuksiin