21.8.2023 Pinnalla NYT

Järjestökoulutus esille! – Opintokeskusten somekampanja kutsuu järjestöt mukaan

Hallitusohjelmassa esitetään opintokeskuksille mittavia leikkauksia, joilla on vaikutusta jäsenjärjestöjen kanssa toteutettavaan koulutukseen. Sivis haastaa järjestöjä mukaan viestintäkampanjaan elo–syyskuussa järjestökoulutuksen esille nostamiseksi.
Ryhmä henkilöitä on nostanut käset ylös tiimityön merkiksi. Ryhmä henkilöitä on nostanut käset ylös tiimityön merkiksi.

Hallitusohjelmassa esitetään vapaan sivistystyön koulutukseen 25 miljoonan euron leikkausta, mistä opintokeskuksille kohdentuisi 7 miljoonan euron eli 39 % leikkaus perusrahoituksesta. Tämä leikkaus vähentäisi merkittävästi Opintokeskus Siviksen kykyä toteuttaa koulutusta jäsenjärjestöjensä kanssa.

Viestintäkampanja järjestökoulutuksen esille nostamiseksi

Käynnistämme yhdessä kaikkien opintokeskusten kanssa sosiaalisessa mediassa viestintäkampanjan, jonka tarkoituksena on nostaa esille järjestöjen opintokeskusten kanssa toteuttamaa koulutusta ja sen merkitystä.

Sivis haastaa järjestöjä julkaisemaan sosiaalisen median kanavissa Siviksen kanssa yhteisyössä toteutettujen koulutusten esittelyjä ja markkinointiviestejä elo-syyskuun aikana. Liity järjestösi kanssa mukaan!

Näin otat osaa kampanjaan:

    1. Jaa järjestösi sosiaalisen median kanavissa Siviksen kanssa yhteisyössä toteutettujen koulutusten esittelyjä ja markkinointiviestejä elo-syyskuun aikana.
    2. Lisää julkaisuihin seuraavat hashtagit: #opintokeskuksetkouluttaa #tästäköleikataan #järjestökoulutus #opintokeskukset
    3. Merkitse julkaisuihin myös Opintokeskus Sivis: Facebookissa ja Instagramissa @opintokeskussivis, LinkedInissä @sivis ja X:ssä (entinen Twitter) @sivisnyt

    Kiitos jo etukäteen yhteistyöstänne. Toimimme yhdessä sen puolesta, että myös tulevaisuudessa voimme toteuttaa yhdessä laajaa ja vaikuttavaa järjestökoulutusta.