15.3.2023 Koulutukset

Toukokuussa innostutaan Kaikkien-mallista

Millaisen työkalun Kaikkien-malli tarjoaa kouluttajalle tai ryhmän ohjaajalle? Kuinka mallin avulla suunnitellaan osallistava ja innostava koulutus? Siviksen loppukevään koulutuksista saa vinkkejä ja vastauksia!
Innostuneita ihmisiä pöydän ja koneen ääressä. Innostuneita ihmisiä pöydän ja koneen ääressä.

Kaikkien-malli kouluttajan työkaluna -verkkokoulutus 3.5.2023 esittelee Siviksen ja Kvs-säätiön yhdessä kehittämää Kaikkien-mallia ja opastaa työkalun käyttöön. Koulutuksessa kuullaan mallin taustasta ja periaatteista sekä syvennytään mallin mukaisen koulutuksen suunnittelun ja toteutuksen vaiheisiin. Tilaisuudessa esitellään myös Kaikkienmalli.fi-sivustolta löytyvää kouluttajan materiaalia. Koulutus tarjoaa työkaluja kaikille ryhmänohjauksesta ja oppijalähtöisestä koulutuksesta kiinnostuneille.

>> Ilmoittaudu mukaan koulutukseen viimeistään 28.4.2023

 

Kaikkien-mallin Sivistysviikon tapahtuma 11.5.2023 esittelee, miten sivistyksellistä aikuiskasvatusta voitaisiin edistää ja mitä kaikkea uusi digikouluttajille toteutettu Kaikkien-malli -sivuston materiaali pitää sisällään. Tapahtumassa aiheina ovat aikuisten perustaidot Euroopassa ja uusi digikouluttajan materiaali. Tilaisuudessa esitellään myös mm. eurooppalaista yhteistyötä ja tarjotaan suosituksia niin päättäjille kuin kouluttajillekin. Tilaisuuden puhujina toimivat Christin Cieslak European Association for the Education of Adults -organisaatiosta sekä Nina Hjelt Kvs-säätiöstä.

>> Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan viimeistään 7.5.2023

 

Tutustu kaikkiin kevään 2023 koulutuksiin

Kaikkienmalli.fi