6.6.2023 Koulutukset

Tartu nyt loppukevään ja alkusyksyn koulutuksiin

Haluaisitko oppia hyödyntämään tekoälyä koulutuksissa? Kiinnostaisiko kuulla lisää aikuisten perustaidoista tai tulevaisuuden johtamisesta? Vielä ehdit kevään viimeisiin koulutuksiin. Kurkkaa myös alkusyksyn koulutustarjontaan!
Ryhmä ihmisiä opiskelemassa ulkona nurmikolla. Ryhmä ihmisiä opiskelemassa ulkona nurmikolla.

Vielä ehdit mukaan kevään viimeisiin koulutuksiin

Onnistu digikouluttajana -webinaari 7.6. tarjoaa uutta otetta digiperustaitojen opettamiseen. Uusi, kaikille avoin Digikouluttajalle-verkkomateriaali on kehitetty osana Työelämän digitaidot kuntoon-hanketta ja se tarjoaa valmiin materiaalin digiperustaitojen kouluttamiseen. Tilaisuudessa kuullaan materiaalin esittelyn lisäksi käyttökokemuksia valtakunnallisesta Digitaitojen osaamismerkistöstä, jota hyödynnettiin materiaalin osaamisen osoittamisessa. Lisää koulutuksia järjestetään jo heti elokuussa.

>> Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.6.2023

Alkusyksyn mielenkiintoisia koulutustärppejä

Onnistu digikouluttajana -webinaarit 17.8. ja 29.8. tarjoavat uutta otetta digiperustaitojen opettamiseen. Uusi, kaikille avoin Digikouluttajalle-verkkomateriaali on kehitetty osana Työelämän digitaidot kuntoon-hanketta ja se tarjoaa valmiin materiaalin digiperustaitojen kouluttamiseen. Tilaisuudessa kuullaan materiaalin esittelyn lisäksi käyttökokemuksia valtakunnallisesta Digitaitojen osaamismerkistöstä, jota hyödynnettiin materiaalin osaamisen osoittamisessa.

>> Ilmoittaudu mukaan 17.8. koulutukseen viimeistään 16.8.2023

>> Ilmoittaudu mukaan 29.8. koulutukseen viimeistään 28.8.2023


Padlet tutuksi -koulutuksessa 18.8.
esitellään työkaluja motivoivan verkkokoulutuksen toteuttamiseksi. Padlet on virtuaalinen seinä, jota kouluttaja voi hyödyntää monipuolisena työkaluna verkkokoulutuksessa. Haluaisitko oppia lisää Padletin käytöstä? Työpajassa tutustut toiminnallisesti Padletin monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

>> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 16.8.2023 


Koulutusmalli tutuksi -koulutuksessa 21.8.
otetaan selvää, mikä koulutusmalli on ja sopisiko se järjestösi käyttöön! Koulutusmallin avulla voit varmistaa yhtenäiset koulutussisällöt ja tarjota osallistujalle opintopisteitä koulutuksista. Koulutusmalli on Siviksen tarjoama suunnittelupohja, jonka avulla työstät usein toistuvalle tai laajalle koulutukselle kehykset, sisällöt ja laajuuden opintopisteinä. Mistä on kyse? Tule ottamaan selvää!

>> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 17.8.2023


Teamsin perusteet -koulutuksessa 22.8.
tutustutaan Microsoft Teams -sovellukseen ja sen erilaisiin ominaisuuksiin kuten kokoustoimintoihin. Miten aktivoida osallistujia, jos emme koulutuksessa kohtaa toisiamme kasvotusten? Verkkokoulutuksen työkalut tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia monipuolisiin ja osallistaviin koulutuksiin paikasta riippumatta.

>> Ilmoittaudu mukaan viimeistään 19.8.2023 


Yhdistystoiminnan verkkokurssien infotilaisuudessa 23.8.
kuullaan, mitä koulutukset sisältävät ja millaista osaamista ne lisäävät. Toimitko työssäsi vapaaehtoisten ja yhdistystoimijoiden kouluttajana? Kehitätkö uusia koulutuksia ja suunnittelet toteutuksia? Tartu tilaisuuteen ja tule kuulemaan, mistä on kyse!

>> Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.8.2023

 

Erätauko-dialogin ohjaajakoulutuksessa 5.9.– 3.10. opitaan Erätauko-menetelmän taustasta, dialogin perusteista sekä siitä, miten rakentavia keskusteluja suunnitellaan, ohjataan ja niiden vaikuttavuutta arvioidaan. Koulutuksessa tutustutaan Erätauko-työkaluihin ja saat käytännön vinkkejä niiden soveltamiseen keskustelujen ohjaamisessa työssäsi. Koulutuksen aikana osallistujalla on mahdollisuus laatia oma Erätauko-keskustelun suunnitelma ja saada siihen vertaispalautetta. Huom! Koulutus täynnä, vain varasijoja jäljellä.

>> Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.8.2023

Kaksi ihmistä tutkii tietokoneen ruutua.

Seuraa Siviksen Koulutuskalenteria!

Kaikki Siviksen koulutukset löytyvät Koulutuskalenterista. Koulutukset ovat maksuttomia ja ne on suunnattu ensisijaisesti Siviksen jäsenjärjestöjen toimijoille.

Tutustu Koulutuskalenteriin