14.5.2022 Pinnalla NYT

Siviksen verkkopalvelun uudistus alkoi

Siviksen verkkopalvelu-uudistus tuo työkalut koulutuksen suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä asiakaslähtöisemmät verkkosivut.

Kuvituskuva: Siviksen verkkosivut kännykän ruudulla. Kuvituskuva: Siviksen verkkosivut kännykän ruudulla.

Mitä uudistuksessa muutetaan, Siviksen projektikoordinaattori Henriikka Vainio-Östergård?

– Siviksen verkkosivut saavat uuden ilmeen ja kaikki koulutuksen suunnittelun ja kehittämistyön digitaaliset työkalut uudistetaan. Uudistuksella halutaan vastata entistä paremmin jäsenjärjestöjen eri kohderyhmien palvelutarpeisiin.

– Jäsenjärjestöille uudistus tuo ajanmukaiset ja käyttäjäystävälliset Siviksen työkalut koulutuksen suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen. Uudet työkalut on jatkossa mahdollista yhdistää rajapinnan kautta jäsenjärjestöjen omiin palveluihin.

Siviksen verkkosivut saavat uuden ilmeen ja kaikki koulutuksen suunnittelun ja kehittämistyön digitaaliset työkalut uudistetaan.

– Uusi verkkopalvelu selkeyttää Siviksen toimintaa kaikille palveluiden käyttäjille. Jatkossa Siviksen ja sen jäsenjärjestöjen koulutukset sekä opintokeskuksen tuottamat aineistot ja materiaalit löytyvät verkkosivuilta nykyistä helpommin.

Milloin uudistus toteutetaan?

– Uudistus tapahtuu tämän ja ensi vuoden aikana. Teemme parhaillaan selvitystyötä, jossa kartoitetaan järjestökoulutuksen kehittämistä tukevia palveluja ja niitä toteuttavia työkaluja. Samalla selvitetään, miten uudistukset kannattaa tuoda näkyville verkkosivuilla ja millaiset verkkosivut koetaan helppokäyttöisiksi.

– Jäsenjärjestöillä on mahdollisuus osallistua uusien palvelujen ja toimintojen kehittämiseen yhdessä Siviksen asiantuntijoiden kanssa. Jäsenjärjestöjä pyydetään mukaan uudistuksen edetessä.

 

LUE MYÖS >>  Millainen on tulevaisuuden digitaalinen Sivis?

Lisätietoja

  • Henriikka Vainio-Östergård

    Projektikoordinaattori, Opintokeskus Sivis