16.11.2021 Koulutukset

Webinaarisarja: Digiosaavat järjestöt hybridiajassa

Digiosaavien järjestöjen webinaarit jatkuvat tänä syksynä hybridiajan merkeissä.

Kädet tietokoneella. Kädet tietokoneella.

Digiosaavat järjestöt hybridiajassa -koulutuskokonaisuus tarjoaa työkaluja ja vinkkejä järjestötoimintaan. Webinaarisarja on suunnattu kaikille järjestötyötä tekeville.

Saavutettavuus oppimisessa ja opetuksessa

Ti 30.11.2021 | klo 13–14 | webinaari

Saavutettavuuden ja erilaisten oppijoiden tarpeiden huomioiminen on entistä tärkeämpää hybridiaikana. Miten saavutettavuutta voidaan lisätä järjestöjen oppimistilaisuuksissa, kun osallistujia on sekä verkossa että livenä? Entä miten osallistuja voi itse vaikuttaa oppimiskokemukseensa? Tässä webinaarissa saat vinkkejä siihen, millä tavoin oppimisympäristön, sisällön jäsentelyn ja pedagogisten ratkaisujen avulla voidaan tukea oppimista ja lisätä opetuksen saavutettavuutta.

Webinaari järjestetään Zoom-alustalla ja siihen mahtuu 300 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan!

Saavutettavuus hybridiajassa: saavutettavuuden tekniikka

Ke 8.12.2021 | klo 13–14.30 | webinaari

Mitä uusia haasteita ja mahdollisuuksia digitalisoitunut hybridiaika, eli samanaikaisesti kasvokkain ja etänä tapahtuva toiminta tuo järjestöjen työhön? Miten se vaikuttaa oppimiseen, osallisuuteen ja saavutettavuuteen?

Koulutuksessa käsitellään saavutettavuuden teknistä puolta ja miten verkossa toteutetaan saavutettavuusdirektiivin mukaisia sisältöjä. Saavutettavuuteen verkossa kuuluu muun muassa verkkosivut, tekstitykset sekä välineiden saavutettavuus.

Kouluttajana toimii Eficoden saavutettavuusasiantuntija Daniel Koskinen.

Ilmoittaudu mukaan!

Aiempien webinaarien tallenteet

Mikä?

  • Digiosaavat järjestöt hybridiajassa -webinaarisarja

    • Koulutuskokonaisuus tarjoaa työkaluja ja vinkkejä järjestötoimintaan hybridiajassa.
    • Webinaarisarjan toteuttaa yhteistyössä Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo, Opintokeskus Sivis, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli ry, Suomen Olympiakomitea sekä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.