10.5.2021 Koulutukset

Webinaareja digiperustaidoista ja oppimisen tulevaisuudesta

Touko-kesäkuussa pääsee syventymään perustaitojen eli luku-, numero- ja digitaitojen maailmaan eri toimijoiden järjestämissä webinaareissa. SivisNYT kokosi tärpit.

Digiosaamisella kohti onnistumisia 21.5.2021 klo 9–11

Digi- ja väestötietoviraston järjestämässä webinaarissa keskustellaan yritysten ja yhteisöjen digiosaamisesta. Paneelikeskustelussa on mukana Siviksen asiantuntija Eeva Jeronen.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Digiperustaidot Suomessa 2021 – haasteita ja mahdollisuuksia 26.5.2021 klo 14.00–15.30

NVL:n Suomen perustaitoverkoston järjestämä paneelikeskustelu, jossa keskustelijoina ovat suunnittelija Mirva Gullman Digi- ja väestötietovierastosta, erikoistutkija Olli Kuusisto VTT:sta, projektisuunnittelija Erno Hyvönen opetus- ja kulttuuriministeriöstä, laatu- ja turvallisuuspäällikkö Tomi Salonoja Niemi Palvelut Oy:sta ja tiedottaja Johanni Larjanko Bildningsalliansenista.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Teemapäivä: Oppimisen tulevaisuus – paremmat perustaidot aikuisille 10.6.2021 klo 10–15

Arjen, opintojen ja työelämän osaamistarpeet muuttuvat maailman mukana. Eri aikoina tarvitaan erilaisia taitoja. Työ on murroksessa ja kehityksen tahti on kiihtyvä. Elinikäinen oppiminen on alati suuremmassa roolissa. Mitä perustaitoja elämässä pärjääminen vaatii?

Tule kuulemaan, miten oppiminen muuttuu ja miten perustaidot pitävät arjessa kiinni. Aamupäivän alustajina ovat europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen, futuristi Elina Hiltunen ja tutkija Maarit Mäkinen Tampereen yliopistosta. Iltapäivän teemaryhmissä pääset syventämään asiantuntijuuttasi aikuisten perustaitojen eli luku-, numero- ja digitaitojen moninaisesta kentästä ja verkostoitumaan.

Teemapäivän järjestää TAIKOJA II -koordinaatiohanke, jota toteuttavat Sivis, Tampereen yliopisto ja Turun ammattikorkeakoulu.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa