14.6.2021 Siviksen äänellä

Siviksen koulutukset tavoittavat verkossa

Nyt on kesäkuu ja valon vuodenaika. Tuntuu, että elämä on pimeän talvikauden jälkeen taas alkanut. Koululaiset ovat jääneet kesälomalle, ja luonto on puhjennut kukkaan. Myös oma mieli on kääntynyt kesää kohti.

Susanna Plathan. Susanna Plathan. - Verkkokoulutuksessa voi syntyä myös vahva yhteisöllisyyden tunne, kirjoittaa Siviksen koulutuspäällikkö Susanna Plathan.

Vaikka lomaa ei olisikaan, tunnelma rentoutuu. Toki tällä pandemiakaudella on tunnelman rentoutumisessa myös oma merkityksensä. Nyt voi tavata muita ihmisiä aavistuksen turvallisemmalla mielellä kuin mitä hankalampaan aikaan sydäntalvella ja keväällä.

Me Siviksessä olemme järjestäneet viime vuoden aikana todella paljon työskentelyä verkossa: esimerkiksi digitaitojen kohentamista, verkkokoulutuksen suunnittelua, järjestötoimintaa ja järjestöjen kehittämistä sekä Erätauko -ohjaajakoulutuksia. Samat sävelet jatkuvat myös ensi syksynä. Mitä osaamista sinä haluaisit ensi syksynä kartuttaa? Kerro meille toiveesi.

Me Siviksessä haluamme, että asuinpaikasta ja tilanteesta riippumatta kaikilla on mahdollisuus osallistua koulutuksiimme. Sen vuoksi järjestämme joka tapauksessa koulutuksemme pääsääntöisesti verkossa, on sitten vanha aika tai ”uusi normaali”. Siviksen koulutuksiin voi osallistua turvallisin ja rennoin mielin, vuodenajoista ja epidemiatilanteesta riippumatta.

Tutustu syksyn koulutustarjontaamme. Se päivittyy täyteen loistoonsa vielä kesän aikana. Luvassa on jotain vanhaa ja jotain uutta.

Seuraa myös SivisNYTtiä ja koulutuskalenteriamme!

Ja tule seuraamaan Siviksen ja Vapaan Sivistystyön järjestämää SuomiAreena-keskustelua kestävästä elämästä ja järjestöjen vaikutusmahdollisuuksista keskiviikkona 14.7. klo 11‒11.45!

Kirjoittaja