2.6.2024 Pinnalla NYT

Kouluta Siviksen kanssa! – syksyn webinaareista eväitä yhteistyöhön

Kaipaatko tietoa ja tukea Opintokeskus Siviksen ja jäsenjärjestöjen kanssa toteutettavan koulutusyhteistyöhön? Tule mukaan syksyn infowebinaareihin ja pääset kertaheitolla perille koulutuskäytännöistä!

Kaksi henkilöä tietokoneiden äärellä kuulokkeet päässä. Kaksi henkilöä tietokoneiden äärellä kuulokkeet päässä.

Millainen koulutus voi olla osa Siviksen opetusohjelmaa? Mikä on Sivisverkko ja miten se toimii? Mitä pitäisi ymmärtää koulutuksen osaamistavoitteista tai taloudesta? Entä mitä ja miten koulutuksen osallistujatietoja pitäisi kerätä? 

Kouluta Siviksen kanssa -webinaareissa käydään läpi koulutusyhteistyön ajankohtaisia aiheita. Tarjolla on käytännöllistä tietoa Siviksen kanssa yhteistyössä järjestettävistä koulutuksista ja koulutuksiin liittyvistä käytännöistä.

Syksyn 2024 webinaarien teemoina ovat mm. Siviksen koulutuslinjaus ja osallistujatietojen kerääminen, koulutusten osaamistavoitteet, Sivisverkon käyttö sekä koulutusten talouden suunnittelu ja raportointi. Webinaareissa saat myös vastauksia omaa järjestöä askarruttaviin kysymyksiin.

Katso webinaarien aikataulut ja ilmoittaudu mukaan!

Kouluta Siviksen kanssa -webinaarit

 • Syksy 2024

  KOULUTA SIVIKSEN KANSSA – KOULUTUSLINJAUS

  Tervetuloa tutustumaan Koulutuslinjaukseen!

  Tutustu Siviksen vuoden 2024 alussa päivitettyyn Koulutuslinjaukseen ja uudistuneisiin koulutusyhteistyön muotoihin yhdessä Siviksen asiantuntijoiden kanssa. Käymme webinaareissa läpi koulutuksen toteuttamista osana Siviksen opetusohjelmaa, koulutuksen määritelmän sekä keskeiset koulutusyhteistyön muutokset. Lisäksi paneudutaan Siviksen kanssa yhteistyössä toteutettavien koulutusten osallistujatietojen keräämisen muutoksiin.


  KOULUTA SIVIKSEN KANSSA – SIVISVERKKO TUTUKSI 

  Tervetuloa oppimaan Sivisverkon peruskäyttöä! 

  Sivisverkko on verkkopalvelu, jossa Siviksen jäsenjärjestöjen koulutuksen toteuttajat suunnittelevat ja raportoivat kaikki Siviksen kanssa yhteistyössä toteutettavat koulutukset. Sivisverkkoon kirjataan koulutusten sisällöt, taloustiedot sekä osallistujatiedot muun muassa viranomaisraportointia varten. Myös koulutuksille myönnetty Sivis-tuki maksetaan järjestöille Sivisverkon tietojen perusteella.

  Webinaarissa tutustutaan Sivisverkon käyttäjän näkymään, teemme yhdessä suunnitelman ja kuluselvityksen Sivisverkkoon. Kertaamme myös minkälaisen koulutuksen voi toteuttaa yhteistyössä Siviksen kanssa.

   

  KOULUTA SIVIKSEN KANSSA – OSAAMISTAVOITTEET KOULUTUKSESSA

  Tervetuloa oppimaan, kuinka muotoilla hyvät osaamistavoitteet koulutukselle! 

  Siviksen kanssa yhteistyössä järjestetyissä koulutuksissa tavoitteet kuvataan selkeästi ja siten, että ne kuvaavat koulutusta mahdollisimman hyvin. Hyvät osaamistavoitteet varmistavat, että osallistujat tietävät, mistä koulutuksessa on kyse. Osaamistavoitteet auttavat myös kouluttajaa rajaamaan ja täsmentämään koulutuksessa käsiteltäviä asioita.

  Koulutuksessa käymme läpi osaamistavoitteiden muodostamista ja jaamme esimerkkejä hyvistä osaamistavoitteista. Pohdimme myös sitä, miten osaamistavoitteet vaikuttavat koulutuksen toteutukseen.

   

  KOULUTA SIVIKSEN KANSSA – KOULUTUSTEN TALOUS JA KULUSELVITYS

  Tervetuloa oppimaan Siviksen kanssa yhteistyössä järjestettävien koulutusten talouden suunnittelua ja raportointia!

  Siviksen kanssa yhteistyössä järjestettyjen koulutusten raportointiin kuuluu kuluselvityksen tekeminen. Webinaarissa perehdytään kuluselvityksen tekemiseen sekä siihen miten voit suunnitella koulutuksen taloutta etukäteen. Hyvällä talouden suunnittelulla ja seurannalla helpottuu myös kuluselvityksen tekeminen.

  Lisätietoa koulutusten toteuttamisesta

Osallistujapalautteita

”Sain vastaukset kysymyksiini ja olemassa ollut tieto tarkentui.”

”Olen pitkään ollut yhteyshenkilönä Sivikseen päin. Muutokset selvisivät hyvin.”

”Arvostan sitä, että järjestetään tilaisuuksia, joissa voi kysyä suoraan asiantuntijoilta.”

Lisätietoja