18.10.2022 Pinnalla NYT

Avoimet ovet Siviksessä 23.11.2022

Tervetuloa moikkaamaan sivisläisiä, kuulemaan ajankohtaisia juttuja ja nauttimaan kupponen kahvia tai glögiä!

Virpi Markkanen toivottamassa tervetulleeksi Sivikseen. Virpi Markkanen toivottamassa tervetulleeksi Sivikseen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Opintokeskus Siviksen Helsingin-toimipisteeseen keskiviikkona 23.11. klo 12–15.

Avointen ovien iltapäivässä pääset jututtamaan sivisläisiä ja tapaamaan muita järjestötoimijoita rennoissa tunnelmissa. Ohjelmassa on myös työpajoja, verkkokoulutuspohjien esittelypiste ja erilaisia infoja.

Ohjelma

Klo 12 Tervetuloa!

 

Klo 12.30 Vertaisoppiminen kestävän järjestöelämän tukijana

Kuulet tietoiskussa vertaisoppimisen perusteita ja Opintokeskus Siviksen tuoreita tutkimustuloksia kestävän elämän opiskelusta vertaisopintoryhmissä. Lisäksi pääset pelaamaan vertaisoppimisbingoa! Mitä se on? Tule kuulolle ja keskustelemaan!

 

Klo 13–13.45 Perehdytyskurssi järjestöjen työntekijöille – Mitä tietoja ja taitoja uusi järjestötyöntekijä tarvitsee?

Sivis osallistuu kansainväliseen F4S3-hankkeeseen, jossa kehitämme ja kokeilemme perehdytyskurssia kansalaisjärjestöjen uusille työntekijöille. Mitä tietoja ja taitoja uusi järjestötyöntekijä tarvitsee? Millaista hyötyä yhteisestä perehdytyskurssista voisi olla juuri sinun järjestöllesi ja koko järjestökentälle? Tule keskustelemaan kanssamme järjestötyön perehdytyksen tarpeista ja haasteista! Työpajan vetäjinä ovat Siviksen asiantuntijat Eeva Jeronen ja Heidi Ristolainen. 

 

Klo 13.30 Viisi vinkkiä vuorovaikutteiseen verkkokoulutukseen

Tee verkkokoulutuksestasi vuorovaikutteisempi. Mikä toimii järjestöjen verkkokoulutuksessa? Miten luon kohtaamisia verkossa? Miten saan keskustelun rullaamaan? Tämän tietoiskun jälkeen tiedät, miten tehdä verkkokoulutustilanteesta viihtyisä. 

 

Klo 14–14.45 Koulutustoiminnan johtaminen – ajan tasalle osaamislähtöisesti

Koulutus on yksi keino toteuttaa järjestön strategiaa ja vastata muuttuvan toimintaympäristön haasteisiin. Koulutustoiminnan osaamislähtöisessä johtamisessa oleellista on eri järjestötehtävien osaamisvaatimuksiin vastaaminen ja osaamista tuottavien koulutusten mahdollistaminen. Myös järjestön oman henkilöstön osaamisen ylläpitämisestä ja kehittämisestä tulee huolehtia. Työpajassa esitellään, miten järjestön koulutustoimintaa kehitetään osaamislähtöisesti sekä henkilöstön osaamiskartoitustyökalu. Työpajan vetäjinä ovat Siviksen asiantuntijat Heidi Ristolainen ja Mia Valanne. 

Walk in -esittelypisteet

Verkkokoulutuksen esittelypiste

Haluatko pallotella järjestösi verkkokouluttamiseen liittyvää kysymystäsi Siviksen verkkokoulutusasiantuntijoiden kanssa? Tai kuulla, mitä verkkokoulutuksen työkaluja Siviksellä on tarjolla jäsenjärjestöille. Nappaa meiltä verkkopedagogiikan vinkit ja näppärät kouluttamisen työkalut arkeesi. 

Verkkokoulutuspohjien esittelypiste 

Miltä kuulostaisi kouluttaa oman järjestösi yhdistystoimijoita ja vapaaehtoisia valmiilla verkkokoulutuspohjilla? Tule juttelemaan Siviksen Yhdistyskehittäjä-, Yhdistysviestijä- ja Vapaaehtoisjohtaja- sekä uusista Verkkovertaisryhmänohjaaja– ja Yhdistysvaikuttajaverkkokoulutuspohjista, testaamaan niitä ja ideoimaan yhdessä meidän kanssa! 

 

Kahvi- ja glögitarjoilu

 

Osoite: Toinen linja 17, Helsinki

Esteettömyys: Portaaton sisäänkäynti osoitteesta Suonionkatu 2. Sisäänkäynnillä on ovipuhelin aulapalveluun, josta ovi tullaan avaamaan. Portaattoman sisäänkäynnin edustalla on yksi invapysäköintipaikka kadunvarressa. Inva-WC löytyy sisäänkäyntikerroksesta ja sinne on kuljettava lukittujen ovien läpi saattajan kanssa. Esteettömyydestä lisätietoja antaa hallinnon assistentti Johanna Tuomi p. 040 7177 022.

Tervetuloa!