23.11.2021 Koulutukset

Syksyn viimeiset koulutukset – vielä ehdit mukaan!

Syyskaudella hiotaan mm. verkkokoulutus- ja ohjaustaitoja sekä sukelletaan järjestöjen koulutussuunnittelun saloihin. Tervetuloa Siviksen koulutuksiin!

Kouluttajan työkalut ja menetelmät

Saavutettavuus hybridiajassa: saavutettavuuden tekniikka

Mitä uusia haasteita ja mahdollisuuksia digitalisoitunut hybridiaika, eli samanaikaisesti kasvokkain ja etänä tapahtuva toiminta tuo järjestöjen työhön? Miten se vaikuttaa oppimiseen, osallisuuteen ja saavutettavuuteen?

Koulutuksessa käsitellään saavutettavuuden teknistä puolta ja miten verkossa toteutetaan saavutettavuusdirektiivin mukaisia sisältöjä. Saavutettavuuteen verkossa kuuluu muun muassa verkkosivut, tekstitykset sekä välineiden saavutettavuus.

Kouluttajana toimii Eficoden saavutettavuusasiantuntija Daniel Koskinen. Webinaari on osa Digiosaavat järjestöt hybridiajassa -webinaarisarjaa.

Verkkokoulutus
8.12.2021 klo 13–14.30
>> Ilmoittaudu viimeistään 6.12.2021

 

Verkkokoulutuspohjat ja niiden käyttö

Yhdistystoiminnan verkkokoulutuspohjien kehittäminen ja toteutuksessa onnistuminen

Oletko järjestänyt vuoden aikana koulutuksia Siviksen verkkokoulutusmallien Yhdistyskehittäjä, Yhdistysviestijä tai Vapaaehtoisjohtaja avulla tai tutustunut niihin testikursseilla?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, miten koulutukset ovat toimineet. Mikä koulutusten käytössä sujui hyvin? Miten mahdolliset haasteet ratkaistiin? Millaista uutta osaamista vuoden aikana kertyi? Luvassa myös innostavia vinkkejä!

Koulutuksessa käsitellään tammikuussa julkistettuja verkkokoulutusmalleja Yhdistyskehittäjä ja Vapaaehtoisjohtaja sekä elokuussa julkistettua verkkokoulutusmallia Yhdistysviestijä. Sivis on tuottanut koulutusmallit jäsenjärjestöjen käyttöön. Koulutusmallien avulla jäsenjärjestöt voivat toteuttaa verkkokoulutuksia omille vapaaehtoisille ja yhdistystoimijoille itsenäisesti tai yhdessä eri järjestöjen kanssa.

Verkkokoulutus
17.12. klo 9–10.30
>> Ilmoittaudu viimeistään 12.12.2021

Mies tietokoneen ääressä. Taustalla ihmisiä.

Seuraa Siviksen Koulutuskalenteria!

Kaikki Siviksen koulutukset löytyvät Koulutuskalenterista. Koulutukset ovat maksuttomia ja ne on suunnattu ensisijaisesti Siviksen jäsenjärjestöjen toimijoille.

Tutustu Koulutuskalenteriin