17.8.2021 Pinnalla NYT

Syksy täynnä Erätaukoa - katso koulutukset ja tapahtumat

Erätauko-menetelmää hyödynnetään monipuolisesti yhdistys- ja järjestökentällä, ja se soveltuu erityisen hyvin järjestöjen kehittämiseen. Lähde mukaan vahvistamaan omaa ja järjestösi dialogiosaamista!

Nainen avaa ovea ja toivottaa tervetulleeksi Erätauko-tilaisuuteen Nainen avaa ovea ja toivottaa tervetulleeksi Erätauko-tilaisuuteen

Liity Erätauko-osaajien joukkoon osallistumalla Siviksen Erätauko-dialogin ohjaajakoulutuksiin tai tutustu Erätauko-menetelmään osallistumalla syyskauden Erätauko-keskusteluihin!

Erätauko laajentaa ymmärrystä itsestämme, toisista ja ympäröivästä maailmasta. Dialogisten keskustelujen avulla muodostuu monipuolinen kokonaiskuva niin järjestön tilasta kuin sen toimintaan vaikuttavista muutostekijöistä. Rakentava keskustelu ja erilaisten näkökulmien huomioiminen vahvistaa järjestön keskustelukulttuuria, parantaa työyhteisön ja tiimien sisäistä toimintaa ja sitoutumista sekä kasvattaa toimijoiden välistä luottamusta.

Erätauko-dialogin ohjaajakoulutukset

Osallistu verkkokoulutukseen ja ota Erätauko haltuun! 

Koulutuksessa perehdytään Erätauko-menetelmän taustoihin sekä opitaan, miten rakentavia keskusteluja suunnitellaan, ohjataan ja miten niiden vaikuttavuutta arvioidaan. Tutustut myös Erätauko-työkaluihin ja saat käytännön vinkkejä, miten sovellat niitä keskustelujen ohjaamisessa omassa työssäsi ja järjestössäsi.

Koulutuksen aikana voi myös laatia suunnitelman omalle Erätauko-keskustelulle ja saada siihen vertaispalautetta. Suunnitelman avulla on helppo lähteä järjestämään omaa Erätauko-keskustelua.

Syksyn aikana järjestetään kaksi samansisältöistä verkkokoulutusta. Koulutus koostuu kolmesta koulutustilaisuudesta ja sisältää luento-osuuksia, kolme oppimistehtävää sekä harjoituksia pienryhmissä ja yhteisiä keskusteluja.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: 
>> 20.9.–26.10. Erätauko-dialogin ohjaajakoulutus
>> 1.11.–8.12. Erätauko-dialogin ohjaajakoulutus 

Erätaukoviikko 1.–7.12.

Osallistu Erätauko-keskusteluun tai järjestä oma keskustelu! 

Sivis osallistuu joulukuun alussa jo kolmatta kertaa järjestettävään Erätauko-säätiön koordinoimaan Erätauko-viikkoon. Sivis järjestää teemaviikon torstaina 2.12. klo 14–15.30 keskustelun ajankohtaisesta järjestö- ja yhdistyskenttää koskevasta teemasta. Merkitse ajankohta kalenteriisi ja tule mukaan keskustelemaan! Lisätietoa on tulossa lähiaikoina ja ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin syksyllä.

Erätauko-viikko tarjoaa myös järjestöille mahdollisuuden järjestää oman Erätauko-keskustelun. Tukea keskustelun järjestämiseen saa Erätauko-säätiön valmiista materiaaleista. Lisäksi säätiö järjestää sparraustilaisuuksia.

>> Lue lisää Erätauko-säätiön sivulta


Tutustu myös Erätauko-esimerkkeihin:

>> Erätauko-säätiön Diablogit

>> Järjestö, edistä rakentavaa keskustelua Erätauko-menetelmällä (SivisNYT, 12.3.2021)

>> Vertaisdialogit avasivat laajan näkökulman dialogin etenemiseen Suomessa (DialogiAkatemia, 23.6.2021)

 

 

Lisätietoja