10.5.2024 Koulutukset

Siviksen loppukevään koulutukset – vielä ehdit mukaan!

Siviksen kevään koulutuksissa vahvistat järjestöosaamistasi, opit uutta verkkokoulutuksen työkaluista tai perehdyt vaikka kehuttuihin Yhdistystoiminnan verkkokursseihin ja niiden käyttöönottoon. Varaa paikkasi nyt!
Henkilö istuu tietokoneen ääressä ja hymyilee kuulokkeet päässä. Henkilö istuu tietokoneen ääressä ja hymyilee kuulokkeet päässä. Ilmoittautuminen Siviksen kevään koulutuksiin on käynnissä. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

Verkkokoulutuksen työkalut

 • Nuori nainen opiskelee tietokoneella.
 • Zoom edistyneille

  Haluaisitko kehittää Zoomin käytön taitojasi ja oppia lisää perustaitojen lisäksi? Zoom tutuksi -koulutuksen jatko-osassa syvennät osaamistasi verkkotyökalusta. Koulutuksessa kuulet Zoomin viimeisimpien päivitysten mukanaan tuomista ominaisuuksista sekä tutustut tarkemmin erilaisiin aktivoinnin työkaluihin. Opit myös hyödyntämään osallistavia menetelmiä Zoomilla toteutetussa verkkotapahtumassa.

 • Tekoäly järjestökoulutuksessa – uusimmat innovaatiot ja parhaat käytännöt

  Mitä tekoäly voi tarjota järjestökoulutuksiin? Tule mukaan oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi tekoälystä! Koulutuksessa saat ideoita tekoälyn hyödyntämiseen koulutuksessa ja tutustut tekoälyä ympäröiviin kysymyksiin. Opit hyödyntämään tekoälyä oman työsi tehostajana koulutusten suunnittelussa ja opetusmateriaalien valmistelussa. Tämä kahden tunnin webinaari on suunnattu Siviksen jäsenjärjestöjen kouluttajille, jotka haluavat oppia hyödyntämään tekoälyä omassa työssään. Kouluttajana toimii Eduhousen kouluttaja Ville Rihtamo.

Tukea koulutus- yhteistyöhön

Järjestöosaamisen vahvistamisen taitoja

 • Kolme henkilöä palaveeraa neuvotteluhuoneessa.
 • Kevään Arviointiverstaat - tule oppimaan matalalla kynnyksellä

  Vahvista arviointisosaamistasi! Tule verstaalle jakamaan kokemuksia ja syventämään osaamistasi. Vaikuttavasti.fi-sivusto tarjoaa perusteet vaikuttavuuskysymysten ja arvioinnin itseopiskeluun.

  Tapaamisessa keskustelemme osallistujien esiin nostamista arviointiasioista. Tämä koulutus ei ole vain webinaari – ratkotaan pulmia yhdessä. Kouluttajina toimivat Siviksen asiantuntijat Marion Fields ja Raisa Omaheimo, jotka ovat Vaikuttavasti.fi-sivuston takana.

 • Dialogia jokaiseen päivään!

  Kuinka kohtaamme toisemme arjessa? Entä järjestötoiminnassa? Toukokuun lopussa järjestettävä tilaisuus Dialogia jokaiseen päivään!  innostaa keskusteluun. Osana Sivistyksen teemavuotta järjestettävä tilaisuus kutsuu pohtimaan tapoja toisen ihmisen kohtaamiseen. Tilaisuuden tarkoituksena on myös nostaa esiin käytännön vinkkejä keskustelutaitojen edistämiseksi erilaisissa yhteisöissä ja jokapäiväisessä arjessa. Puhujiksi tilaisuuteen saapuvat muun muassa Erätauko-säätiön toimitusjohtaja Laura Arikka sekä Invalidiliiton koulutussuunnittelija Auli Tynkkynen. Siviksen asiantuntija Marion Fields esittelee lisäksi uusia helppokäyttöisiä dialogityökaluja. Seminaari järjestetään hybriditilaisuutena Helsingin keskustakirjasto Oodissa sekä verkossa.