1.10.2021 Me sivisläiset

Saammeko esitellä: viestinnän harjoittelija Eveliina Kammonen

Siviksen viestinnän harjoittelija Eveliina Kammonen tykkää somesta ja Velhon kanssa rallaamisesta. Pesunkestävä humanisti luottaa myös tekemällä oppimiseen ja vapaa-ajalla hankitun osaamisen merkitykseen.
Eveliina Kammonen aloitti syyskuussa Siviksen viestinnän harjoittelijana. Eveliina Kammonen aloitti syyskuussa Siviksen viestinnän harjoittelijana. Eveliina Kammonen aloitti syyskuussa Siviksen viestinnän harjoittelijana.

Sivis sai syyskuussa viestinnän harjoittelijan, kun filosofian maisteri Eveliina Kammonen aloitti tehtävässä. Hän tulee tekemään ainakin Siviksen ja Osaamiskeskus Kentaurin sosiaalisen median sisältöjä, tekstejä ja niiden editoimista sekä verkkosivujen päivittämistä.

– Olen pesunkestävä yleishumanisti. Viestinnän kiinnostus on lähtenyt omasta some-harrastuksestani. Haluan tehdä luovasti, kirjoittaa ja valokuvata, Kammonen kertoo.

Vaikka some on hänelle arkipäivää, Kammosen mielestä on kiinnostavaa opetella ammattimaista näkökulmaa ja tekemisen tapaa.

– Olen Siviksessä oppimassa viestintäalaa ja ylipäätään erilaisia työelämän käytäntöjä.

Siviksessä Kammonen kohtasi lämpimän vastaanoton. Hän arvostaa työpaikan rentoa ilmapiiriä sekä etä- ja lähityön yhdistämismahdollisuutta.

– Koen, että minut on perehdytetty todella hyvin. Erityiskiitos Carolina Rebhanille siitä.

Vapaa-ajalla oppiminen on tärkeää

Eveliina Kammonen on koulutukseltaan filosofian maisteri englantilaisen filologian pääaineesta. Sivuaineena hän opiskeli viestintää.

Ennen Sivistä Kammonen on työskennellyt viestinnän freelancerina ja tehnyt esimerkiksi kielikonsultointia, tekstien litterointia ja valokuvausta.

Vapaa-ajalla oppiminen ja osaamisen kartuttaminen ovat Kammoselle tärkeitä asioita. Hän toimi opiskeluaikana aktiivisesti ainejärjestössä. Nykyään hänen vapaaehtoistyöstään saa iloita Suomen Snautserikerho ry. Molemmat ovat kerryttäneet Kammoselle tietoja ja taitoja esimerkiksi kokouskäytännöistä, aikataulutuksesta ja yhdessä tekemisestä.

– Arvostan paljon myös tekemällä oppimista. Kun saa itse tehdä uudelleen ja uudelleen, niin oppi tarttuu päähän.

Velho rallittaa ja Britney tanssittaa

Työajan jälkeen Kammosen tahdin määrää Velho. Se on 2-vuotias keskikokoinen snautseri. Karvakaveri ja Kammonen harrastavat yhdessä muun muassa rally-tokoa ja agilityä. Siis koirarallia?

– Rally-toko on tottelevaisuusliikkeitä radalla, pilkettä silmässä!

Kivat harrastukset ovat myös muiden seurattavissa Kammosen ja Velho-koiran Instagram-tileillä. Niihin hän kuvaa ja kirjoittaa tarinoita.

– Minulle oli päivänselvää, että omalle koiranpennulle tulee Insta-tili. Hetken kesti keksiä, minkälainen ääni ja kirjoitustyyli Velholla on. Nyt osaan kirjoittaa velhomaisesti. Velhon ja minun tilini seuraajat ovat eri porukkaa, eli voi sanoa, että Velholla on oma koirakupla.

Koiraharrastuksen lisäksi Kammosta liikuttaa musiikki. Parhaillaan hän kuuntelee teiniaikojensa nostalgia-hittejä, kuten Britney Spearsin, Coldplayn, Rihannan ja Kanye Westin musiikkia.

Teksti: Tia Yliskylä
Kuva: Susanna Nordvall

Kuka?

  • Eveliina Kammonen

    • Siviksen viestinnän harjoittelija
    • Filosofian maisteri, pääaineena englantilainen filologia ja sivuaineena viestintä
    • Asuinpaikka: Espoo
    • Harrastukset: Koirat, musiikki, valokuvaus ja lukeminen