8.11.2023 Me sivisläiset

Rekry: koulutusasiantuntija vuorotteluvapaan sijaisuuden ajaksi

Oletko tuleva työkaverimme? Hae nyt Siviksen mukavaan ja osaavaan asiantuntijaporukkaan!

Ryhmä ihmisiä työskentelemässä yhdessä. Ryhmä ihmisiä työskentelemässä yhdessä.

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen vapaan sivistystyön oppilaitos. Järjestämme ja toteutamme koulutusta yhdessä 80 valtakunnallisen jäsenjärjestöjemme kanssa. Olemme järjestöllisen koulutuksen 30 henkilön asiantuntijayhteisö, jolla on toimistot Helsingin päätoimipisteen lisäksi neljällä paikkakunnalla.

Koulutusasiantuntija vuorotteluvapaan sijaisuus

Haemme Helsingin keskustoimistollemme koulutusasiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaisuuden ajaksi 1.2.–31.7.2024. Asiantuntijana Siviksessä työskentelet järjestökoulutuksen parissa yhteistyössä asiantuntijoidemme, jäsenjärjestöjen ja yhteistyöverkostojen kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu koulutusten suunnitteluun ja organisointiin liittyviä työtehtäviä sekä toimit kouluttajana Siviksen järjestämissä koulutuksissa osaamisalueesi mukaan. Työhön voi sisältyä jonkin verran matkustamista ja ilta- ja/tai viikonlopputyötä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta:

  • järjestökoulutuksesta ja -toiminnasta
  • osaamisperusteisesta koulutussuunnittelusta
  • verkkokoulutusten suunnittelusta ja kouluttamisesta verkossa

Lisäksi sinulla on:

  • ylempi korkeakoulututkinto
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • hyvät organisointi- ja suunnittelutaidot
  • tehtävän suorittamiseksi vaadittavaa kielitaitoa
  • monipuoliset lähi- ja verkkokouluttamisen sekä verkkokoulutusalustojen hyödyntämisen taidot
  • kykyä viestiä innostavasti omasta työstäsi muille
  • innostus edistää aktiivista kansalaisuutta ja elinikäistä oppimista.

Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Linjoilla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Palkka ja työehdot määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen perusteella. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Tutustu Sivikseen työantajana.

Tehtävää voi hakea henkilö, joka täyttää vuorotteluvapaan sijaisen ehdot:

Ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneen 14 kuukauden aikana ja päivän työttömänä työnhakijana välittömästi ennen sijaisuutta (voi sisältyä 90 päivään)

Tai

Alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinto on suoritettu vuoden sisällä ennen vuorotteluvapaan alkamista, ja on ollut päivän työttömänä työnhakijana välittömästi ennen sijaisuutta

Tai

On vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55- vuotias ja päivän työttömänä työnhakijana välittömästi ennen sijaisuutta.

Sijaiseksi voidaan valita henkilö, joka on TE-toimistossa kokoaikatyötä hakeva.

Katso ilmoitus Työmarkkinatori.fi-verkkosivulta.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen [email protected], sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakea voit 6.12.2023 saakka.

 

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Susanna Plathan
Puh. 0400 950 180

Lisätietoja